• Несподівані подарунки
  • Підготовка до зміни сайту
  • Випуск групи з комп’ютерної графіки

Несподівані подарунки

Оце так сюрприз!

Developers.Org.Ua самі написали нам та спитали чим можуть допомогти. Вони підтримують всіх, хто навчає підлітків. Подарували потужний ноутбук та телевізор. З допомогою ноутбуку зараз монтуємо та записуємо відео для навчальних курсів дитячих та дорослих. Телевізор буде транслювати навчальні лекції, використовуватись для конференцій.

Колишній учень Ш++ Костя зараз працює в EVNE Developers і брав участь в написанні додатку для бронювання переговорної кімнати. Костя схотів, щоб на школі також ним користувались. Компанія підтримала його ініціативу і окрім додатку подарували ще й iPad, wow! Тепер бронювання відбувається зручніше і економить папір та час адмінів 🙂

Неочікувано і приємно було отримати в подарунок телевізор від нашого випускника Дмитра Вернигори. Це дає можливість зробити додаткове місце для занять, або відпочинку.

Підготовка до зміни сайту

Ми готуємося до оновлення сайту Ш++ 🙂

Він стане не тільки більш інформативним, але й яскравішим. Всім менторам та команді — нові, живі фото! Ви впізнали когось на них?

Випуск групи з комп’ютерної графіки

Юху! Перша група курсу з комп’ютерної графіки випустилась 🥳

Дякуємо ментору за старання, бажання навчати та розвивати молодь. Олександр на кожне заняття долав відстань в 300 кілометрів з Києва.

Випускникам бажаємо не зупинятися і продовжувати практикувати отриманні знання